INSPIRATION TIL FERIEN

I AARSDALE

Aarsdale Silderøgeri 

Lige på den anden side af vejen finder du et af Bornholms bedste silderøgerier. Aarsdale Silderøgeri har både klassisk røget sild og mange andre fiskeretter, hvor særligt de stegte fiskefrikadeller er et kæmpehit hos børn. Der er både mulighed for at spise ude på deres terrasse og tage maden med hjem.


Oftest åben fra maj-august, men tjek deres hjemmeside:

https://www.aarsdalesilderoegeri.dk/


Mikkeller - Aarsdale

I 2019 åbnede Mikkeller 15 meter længere henne ad gaden! Så er du til lækre øl og burgere mens du nyder livet på havnen, så er det bogstavetligt talt lige om hjørnet. 


Åben i sommerperioden.


http://mikkeller.dk/location/mikkeller-aarsdale/


Høkeren i Aarsdale - den lille købmand

Høkeren i Årsdale er byens lille købmand og samlingspunkt. Startet og drevet af frivillige fra foreningen Høkeren. Idéen med at lave en Høker kom efter at byens sidste indkøbsmulighed lukkede i efteråret 2009. Da manglede der pludselig et sted at gå hen, når man manglede en liter mælk eller en pakke smør. Og selvfølgelig et sted hvor byens indbyggere kunne mødes og sige hej. Udover de almindelige nødvendigheder byder Høkeren på en lang række bornholmske specialiteter.


https://aarsdalehoeker.dk/Aarsdale Mølle og Granitværkstedet

Aarsdale Mølle er byens vartegn og det første du ser, hvis du kører til Aarsdale fra Nexø. Aarsdale Mølle er bygget i 1877 og har malet mel helt frem til 2003. Der er mulighed for at komme ind og se møllen indefra. Sammen med møllen ligger Granitværkstedet, hvor man kan købe smykker lavet af bornholmsk granit (og alverdens andre souvenirs).https://aarsdalemoelle-granitvaerkstedet.dk/